Om oss

Dinengel.no er en butikk som selger barneklær og babyklær på nett. Vi tilbyr vakre kvalitetsklær til små engler & rakkerunger i alderen 0-6 år. 

Hos oss finner du ikke masseproduserte klær til barn og baby fra de store kjedene. Vi har valgt å fokusere på unike norske, svenske og danske barneklær med naturlige kvaliteter som økologisk bomull og merinoull. Barneklærne vi fører er hovedsaklig tidløse og klassiske, og kan derfor gjerne gjenbrukes til flere barn. Dette er noe vi er svært bevisst på, da hensyn til miljøet er veldig viktig for oss. Alt av barneklær som selges hos din engel, er nøye utvalgte plagg som vi personlig velger ut til hver sesong. 

Vi tilbyr også barneklær som egner seg både til barnehage- og til fritidsbruk. I den forbindelse fører vi prisvinnende merker som er kjent for sin gode kvalitet. Dette sikrer varme, tørre og glade barn som kan leke ute i all slags vær. Det finnes ikke dårlig vær, bare gode barneklær:-)

I tillegg tilbyr vi også nøye utvalgte hårsløyfer og hårpynt, samt økologiske kremer og hudpleieprodukter.

Dersom du skulle ha spørsmål vedrørende salg av barneklær, produkter eller størrelser, eller trenger du hjelp til å finne en spesiell barselgave, bursdagsgave eller julegave? Ta kontakt med oss, og vi hjelper så godt vi kan.  

Bli kunde hos dinengel.no, og få best service. Vi pakker varene dine pent inn, vi har rask levering, fri frakt for ordrer over kr. 999,- og 14 dagers angrerett på kjøp. Dersom det skulle være noen feil ved produktet, er det bare å ta kontakt snarest så hjelper vi deg. 

Velkommen til dinengel.no, barneklær på nett. Vi håper du blir fornøyd som kunde:-)